Om folkemødet

Folkemødet i Odsherred afholdes for syvende gang lørdag den 8. juni 2024 på Den Rytmiske Højskole.

Folkemødet i Odsherred

Folkemødet i Odsherred er en demokratifestival for alle Odsherreds borgere og fritidsborgere.

Folkemødet i 2024 ligger lørdag den 8. juni på Den Rytmiske Højskole.

Folkemødemødet foregår på højskolens festivalplads. Her vil være telte til debatter, oplæg og workshops, boder med aktiviteter, mad og salg, børneområde med aktiviteter samt en festivalplads til kulturelle happenings, bygning af en fælles skulptur og sjove aktiviteter.

Folkemødet i Odsherred startede i 2017 på initiativ af Den Rytmiske Højskole i samarbejde med Lokaldemokratiudvalget. Folkemødet har titlen Lokalsamfund og Fællesskab men har hvert år også et overtema.

Indholdet på folkemødet arrangeres af Odsherreds mange foreninger, institutioner, organisationer, politiske fora, kultur-, skole og erhvervsliv – og af frivillige borgere med noget på sinde. Det er gratis at deltage med aktiviteter og debatter, og alle kan være med.

Hvorfor Folkemødet i Odsherred?

Formålet med Folkemødet i Odsherred er at fremme den demokratiske samtale og styrke fællesskabet i Odsherred på tværs af kommunens mange kvadratkilometer. Samtalen mellem unge og gamle, politikere og lokalbefolkning, sommer- og vinterborgere, by og land, og på tværs af interesser, indkomst og social virkelighed.

Tema 2024:

Temaet for folkemødet 2024 er Verden i Odsherred - Odsherred i Verden.